O nama

Dobrodošli u našu organsku prodavnicu!

Eden je nastao kao mali porodični projekat u trenutku kada smo se preselili u selo, koje je postalo naš mali raj. Shvatili smo da nam priroda oko nas daje gotovo sve resurse za zivot, ukoliko živimo u skladu sa njom. Svo bilje koje koristimo u našim proizvodima ubrano je u nedirnutim livadma i sumama okupanim planinskim suncem, potpuno prirodno kao vekovima unazad. Neven je jedino sto nismo mogli pronaći u prirodi na ovom području, pa smo za njega napravili posebnu bašticu, potpuno organsku i zdravu, zalivanu izvorskom vodom, kako bismo vam doneli lek direktno iz prirode.

Naši organski standardi

Eden kozmetika energiju crpi isključivo iz prirode i samim tim, svi prirodni vitamini i minerali se nalaze u našim proizvodima. Za proizvodnju se ne koriste nikakvi veštački suplementi.

Learn More
img
logo-1.png
logo-2.png
logo-3.png
logo-4.png
logo-5.png
logo-6.png
logo-7.png

Šta kažu naši korisnici?

Kupila sam već treći melem, i mnogo mi se dopada. Rane veoma brzo zarastaju, a i pomogao mi je kod problematične kože lica.
IKupila sam melem i čaj od gloga. Oba su fantastična, glog mi je pomogao sa povišenim pritiskom.
Oduševljena sam proizvodima od nevena! Melem mi je dosta pomogao sa kožom, pošto posao od mene zahteva da puno koristim ruke, popucala koža po rukama mi je baš bila problem. Odkad koristim melem od nevena, rane mnogo brže zarastaju, a i koža je dosta mekša!
Poručila sam tinkturu i melem od nevena, moram priznati da sam bila skeptična da li će delovati. Tinktura mi je pomogla sa upalom ruke, a melem je fantastičan za kožu generalno!
Kako imam problema sa bubuljicama svašta sam probala i bila kod kozmetiara gomilu puta bez uspeha. Rešila sam da probam Eden prirodnu kozmetiku, znala sam da neće moći da škodi i nisam očekivala rezultate preko noći. Bubuljice su polako počele da se povlače, melem zaista deluje protivupalno,a i potpuno je prirodan.
Melem ostavlja divnu i nežnu kožu.
Već dugo koristim prirodne proizvode za kožu pa sam rešila da isprobam i Eden. Čajevi i melem su odlični samo treba biti istrajan.
Aleksandra
Biljana
Iva
Radmila
Elena
Olja
Jana

Organski sertifikati

Morbi tellus nisl, accumsan quis bibendum in, vulputate nec arcu. Fusce et purus tellus. Quisque neque mi, sollicitudin in nibh eget, euismod blandit mauris. Sed accumsan maximus fermentum. Pellentesque leo tortor, accumsan et justo aliquet,
partner-1.jpg
partner-2.jpg
partner-3.jpg
partner-4.jpg