Prodavnica

Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

 • Akcija!

  Melem od nevena

  Veoma delotvoran melem za sve tipove kože koji pruža potpunu negu. Izuzetno blagotvorno deluje na kožu i stimuliše stvaranje novih ćelija pa se pored ostalog koristi i protiv opekotina, rana (čak i otvorenih rana koje teško zarastaju) i promrzlina, jer delotvorno obnavlja površinski sloj kože (epiderm).

  700.00 rsd 500.00 rsd
 • Rezervisano mesto

  Čaj od cveta i lista gloga

  Ovaj čaj je efikasan u podizanju svih funkcija u telesnom sistemu, poboljšava cirkulaciju i jača srčani mišić.Koristi se kod blažih oblika oslabljenog srca, povećava prokrvljenost srčanog mišića, deluje kao blagi aniaritmik i u prevenciji povišenog krvnog pritiska.

  200.00 rsd
 • Rezervisano mesto

  Sirup od gloga

  Korištenjem sirupa od gloga dolazi do umirenja nervnog sistema, smanjenja stresa i boljeg spavanja. Svako iznad 50 godina bi trebao povremeno uzimati tinkturu ili sirup od gloga.

  700.00 rsd
 • Rezervisano mesto

  Tinktura od nevena

  Tinktura nevena dobija se extrakcijom lekovitih sastojaka cvetova nevena u 50% alkoholu. Na ovaj način, lekovita svojstva nevena su veoma dugo sačuvana. Koristi za spoljašnju i unutrašnju upotrebu.

  300.00 rsd
 • Rezervisano mesto

  Tinktura od gloga

  Lekovite materije iz gloga se vezuju za ćelije srca, te je srcu potrebno manje kiseonika i krvi. Tako da ako imate probleme sa srcem, poput zakrečenih koronarnih arterija, angine pektoris i tome slično, odmah započnite sa korišćenjem preparata od gloga, obzirom na njihova lekovita dejstva. On omugućava srcu da preživi sa manje krvi i kiseonika.

  300.00 rsd
 • Rezervisano mesto

  Čaj od nevena

  edna od glavnih prednosti konzumiranja ovog čaja je u tome što sadrži veliki broj jako bitnih minerala i vitamina koji su ključni za normalno funkcionisanje čovekovog organizma. Pre svega sadrži beta karoten, koji ima povoljan uticaj na imuni sistem i ujedno smanjuje rizik od nastanka raka. Takođe, sadrži puno vitamina A.

  200.00 rsd